Включи се в организацията на концерт в СУ "Христо Ботев" в Кочериново

Включи се в организацията на концерт в СУ "Христо Ботев" в Кочериново

Клуб "Доброволци СМГ", Гимназия "СМГ", София
Мисията е на 9 June 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 9 юни, рано сутринта, тръгнахме към Кочериново. Предварително бяхме говорили с администрацията на училището и бяха приели нашето идване с отворени ръце. 

Пристигнахме в училището и се заехме с подготовката. Подредихме столовете, колоните и микрофоните и започнахме с концерта. Изсвирихме им Dust in the wind, Дива Роза, Обущарско хоро и много други. 

Децата пляскаха и се забавляваха. Много от тях гледаха ококорени и впечатлени. Радваме се, че внесохме малко разнообразие и щастие в дните им. 

Какво?

Чудехме се къде можем да направим концерт и да зарадваме хората и се сетихме за училището в Кочериново, където рядко се случват подобни инициативи. Доброволците ще помагат в логистиката на концерта и при желание могат да изпълнят нещо.

Кога?

Ще се проведе на 9 юни 2023, от 12 до 14 часа.

Къде?

Адрес: 2640 Кочериново.

Нужна екипировка?

При участие в концерта е нужна китара.

Защо?

Бъдете причината за детските усмивки с нас. Може би пък ще вдъхновим някое от децата в малкия град да се занимават с музика.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Пишете ни на @volunteersmg в Инстаграм или се свържете с Елена на телефон: 0895157282.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!