Включи се в организацията и логистиката на благотворителния музикален концерт в СМГ

Включи се в организацията и логистиката на благотворителния музикален концерт в СМГ

Клуб "Доброволци СМГ", Гимназия "СМГ", София
Мисията е от 17 December 2022 до 18 December 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 18 декември се състоя подготовката за Благотворителния коледен концерт на Софийската математическа гимназия. Работата, която ни бяха предвидили организаторите, не беше тежка. Те бяха повикали хора, които на специална машина надуваха балони в червен цвят. След това ги даваха на нас, доброволците, а ние с усмивка на лице ги връзвахме на метални вериги. Сътворихме 4 низа, които накрая закачихме на тавана на салона, за да красят нашия концерт. Работата ни беше съпроводена и от невероятен акомпанимент, тъй като нашите певци имаха генерална репетиция по същото време.

На следващия ден дойдохме малко преди началото на учебните ни часове, за да пренесем столове във физкултурния салон и да ги наредим, за да има места за сядане. Благотворителния концерт се състоя на 19 декември вечерта. Продължи близо час и половина. Накрая всички бяхме завладени от магията на коледните песни. Заедно с него, Благотворителния коледен базар и нашия куиз успяхме да съберем близо 5000 лв., които дарихме на СБАЛ "проф. Иван Митев" в София. Краят на годината не е единственото време, в което можем да творим чудеса и нашият клуб няма търпение да се захване на работа, за да продължи да прави света едно по-добро място и пред 2023!

Какво?

Доброволците ще помагат с логистична работа, като носене и подреждане на столове и украсяване на залата.

Кога?

Ще се проведе от 14:00 до 17:00ч. в неделя (18.12) и от 12:00 до 14:00ч. в понеделник (19.12).

Къде?

СМГ, ул. Искър 61, София. 

Нужна екипировка?

Няма нужна екипировка. 

Защо?

Музикалният клуб на СМГ се нуждае от доброволци, за да се осъществи Коледният концерт, а събраните от него средства ще бъдат дарени за закупуване на нужно оборудване за отделенията на СБАЛ по детски болести "Проф. Иван Митев".


Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Пишете ни на @volunteersmg в Инстаграм или се свържете с Елена на телефон: 0895157282 . 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!