Включи се в онлайн разговор със специалист, работещ с деца с увреждания

Включи се в онлайн разговор със специалист, работещ с деца с увреждания

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е на 27 ноември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Във видеоразговорът с Габриела Телекфалви си поговорихме за нейните проекти в Гърция, но и за мерките, които се взимат спрямо хората с увреждания, както у нас, така и у южната ни съседка – Гърция. В 25-те минути, наш доброволец зададе въпрос какво да правим, ако сме около хора със специални потребности, как да общуваме с тях и как да се държим с тях.

Видеоразговорът може да видите качен в нашата Instagram страница.

Какво?

След "Еразъм" това лято в Гърция, Габриела Телекфалви, гъркиня, която е специалист в работата с деца с увреждания, се свърза с наш доброволец във връзка с онлайн разговор в платформата Instagram. Тъй като от дълги години се занимаваме и помагаме на деца със специални нужди от различни центрове в град Варна, приехме с голямо удоволствие да научим как да бъдем по-добри в това, което ни харесва, а именно да помагаме на по-специалните от нас деца! Въпреки езиковата бариера, това няма да е проблем, защото видеоразговорът ще се води на английски.


Кога?

Начало на лайв разговора – 19:00 ч. на 27 ноември. Той ще продължи, докато всички въпроси, наши и на зрителите, не получат отговор!

Къде?

Онлайн в платформата Instagram на лайв видео!

Нужна екипировка?

Профил в социалната мрежа, добър интернет, както и сравнително добър английски :)


Защо?

Нека научим малко повече за децата, които се нуждаят от специални грижи, от истински специалист в тази област!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да влизат в лайв видеото в Instagram страницата ни, а ако имат други въпроси, да ни пишат в Instagram, Facebook или по email – thedolphins.pr@gmail.comСпечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!