Включи се в общинската кампания „Не на агресията – нека бъдем добри” в община Аксаково

Включи се в общинската кампания „Не на агресията – нека бъдем добри” в община Аксаково

Клуб "Добряци", СУ "Св. Климент Охридски", Аксаково
Мисията е на 1 March 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Доброволците ни и деца от училищата в общината се включиха в инициативата и заедно със своите преподаватели с много въображение и старание изработиха уникални мартеници, които да създадат празнична атмосфера. Всички граждани и гости на града могат да разгледат мартениците в сградата на общинска администрация на 1 етаж – Центъра за обслужване на граждани.

През нашия снимков материал ви предлагаме да се насладите на пролетното настроение и красота и вие!


Какво?

Добряците се включиха в общинската кампания „Не на агресията – нека бъдем добри” в община Аксаково. Те получиха покана да изработят големи мартеници за Дървото на добротата и общината. В часовете по Изобразително изкуство преди празника те създадоха мартениците от бял и червен конец по традиционния начин, но с креативни модели. Изработката беше забавна и весела също толкова колкото и времето за работа в екип. Умението за работа в екип е част от социалните и междуличностни умения, които водят до подобряване на общуването и мотивация за работа. Работата в екип осигурява невероятни възможности за учене и предлага различни гледни точки и обратна връзка. Това беше и целта на инициативата.


Кога?

1 март 2023 г.

Къде?

Центъра на град Аксаково.

Нужна екипировка?

Няма, всичко е предварително подготвено.

Защо?

Основна цел на инициативата е децата да работят като екип, да загърбят различията си и да си помагат, като приемат това за модел на поведение. Да се научат да участват активно в живота на града, да заявят себе си пред младежката общност и да покажат желанието си за ненасилие и сътрудничество.


Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържете се с представител на вашата община, за да украсите вашия град.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!