Включи се в Националния розов ден, свързан със световния месец за борба с рака на гърдата.

Включи се в Националния розов ден, свързан със световния месец за борба с рака на гърдата.

Клуб "Млади дами", ПГАВТ "А. С. Попов", София
Мисията е на 7 October 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

През месец октомври клуб "Млади дами" реши да участва в Световния месец за борба с рака на гърдата. Решихме, че като жени това е важна тема, която трябва да получи популярност.

Организирахме включването на голям брой от учителките и учениците в училище в Националния розов ден на 7-ми октомври. Всеки трябваше в този ден да сложи някакъв артикул в розово в знак на своята подкрепа. Едно от момичетата направи и презентация на тема "Рак на гърдата", която бе представена в три класа в ЧК. Превенцията на рака на гърдата може да спаси човешки животи и за нас това е обществена тема, която е от изключителна важност. Сигурни сме, че успяхме да привлечем вниманието по тази тема в нашата малка общност в училище, а и надяваме се не само там.

Какво?

Клуб "Млади дами" ще се включи в отбелязването на национален розов ден, свързан със световния месец за борба с рака на гърдата.

Кога?

На 7-ми октомври 2022 г.

Къде?

В ПГАВТ "А.С.Попов"; град София

Нужна екипировка?

-

Защо?

Смятаме, че повдигането на тази тема е изключително важна особено за всички жени в нашата общност в училище.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с координаторката на клуб "Млади дами" на hanum@abv.bg


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!