Включи се в мисия за Деня на Земята като изработиш макети за училище

Включи се в мисия за Деня на Земята като изработиш макети за училище

Клуб "Палави герои", ОУ "Св. Климент Охридски", Попово
Мисията е от 1 April 2024 до 23 May 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Във връзка с Деня на Земята, учениците от клуба сътвориха уникални макети от непотребни материали.
Едни от тях пресъздадоха пролетна, лятна, есенна и зимна картина, други изработиха любими герои, трети - картина с морска тематика или портрет.
Много въображение, старание и интерес проявиха учениците при създаването на макети с грижа към Земята.

Какво?

Приближавайки се до специалния ден на Земята, ние, ученици, учители и родители, обединяваме сили в дух на доброволчество за да създадем нещо прекрасно и полезно за нашето училище. Нашата мисия е да изработим макети, които не само ще красят нашите стени, но и ще бъдат знак за нашата ангажираност към опазването на околната среда.

Чрез нашето усилие и творчество ще възпоменаваме важността на Деня на Земята и ще подчертаем как можем да допринесем към запазването на нашия планетен дом. Всеки макет, който създадем, ще бъде подарък към образованието и опазването на бъдещите поколения.

Нека всички заедно се вдъхновим от природата и нейната красота, като по този начин възприемем отговорността си към нея. Нека нашият труд да бъде илюстрация за нашата ангажираност към устойчиво бъдеще и образование.

С нетърпение очакваме да видим всички наши макети да се превърнат в източник на вдъхновение и практичност в полза на нашето училище и общност!

Кога?

През целия месец Април.

Къде?

ОУ "Св. Климент Охридски"

Нужна екипировка?

Не, имаме всичко необходимо.

Защо?

Изработването на макети за Деня на Земята е не само творчески проект, но и важна стъпка към осъзнаване на нашата отговорност към околната среда и бъдещето на нашия планетен дом.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Нели М. Цонева

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!