Включи се в лекция на тема "Как пластмасата вреди на човешкото здраве и как да се предпазим от нея?"

Включи се в лекция на тема "Как пластмасата вреди на човешкото здраве и как да се предпазим от нея?"

Клуб "НПМГ подава ръка", НПМГ "Акад. Любомир Чакалов", София
Мисията е на 28 April 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 28.04.2024 година доброволците от отбора на “НПМГ подава ръка” се включиха в лекция на тема “Как пластмасата вреди на човешкото здраве и как да се предпазим от нея. 

Лекцията се организира от "Ценна Пластмаса София" и се проведе по време на традиционната седмична работилница, в която доброволците от отбора взеха участие

Лектор на разговора беше Радостин Русев.

Отборът на "НПМГ подава ръка" изразява своята благодарност към организаторите за възможността да участва в инициативата!

Какво?

На 28.04.2024г. доброволците от отбора на "НПМГ подава ръка" ще се включат в разговор-лекция на тема "Пластмасата в човешкото тяло - как вреди и как да се предпазим?".

Лекцията се организира от "Ценна Пластмаса София" и ще се проведе по време на традиционната седмична работилница, в която учениците на НПМГ взимат участие ежеседмично. 

Лектор ще бъде Радостин Русев.

Кога?

На 28.04.2024г. от 18:00 часа.

Къде?

В София, на ул. “20-ти април” №13, Tърговски комплекс "Руски Паметник".

Нужна екипировка?

От "Ценна Пластмаса София" са осигурили всички необходими материали.

Защо?

Защото за доброволците от отбора на “НПМГ подава ръка” е важно да опазват околната среда и в същото време да знаят как да се грижат и предпазят себе си и собственото си тяло.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Герои, които не са част от клуба, могат да се включат в подобна инициатива или да се свържат с организаторите от отбор "НПМГ подава ръка".

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!