Включи се в лайв-чат разговори с български автори

Включи се в лайв-чат разговори с български автори

Клуб "Агенти на Доброто", 18 СУ "Уилям Гладстон", София
Мисията е от 22 февруари 2021 до 26 февруари 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Това се превърна в една от любимите ни мисии! Цялата организация и очакване бяха вълнуващи и наистина останахме изненадани от гостите, приели да участват. Всеки разговор беше различен и лично ние останахме много доволни от 4-те лайв чата. За съжаление, Мария Куртева не успя да се включи в лайв-а в четвъртък, заради здравословни причини, но в идните дни и този лайв чат ще се проведе.

Какво?

Този месец, клубът ни залага на по-културна мисия и организира 5-дневно събитие, в което ще проведем instagram live-chat разговори с някои български автори. Водещи на разговора ще бъдат няколко души от клуба, така че ще имате възможност да видите повече представители от "Агентите".

Идеята беше сред предложените на Time Heroes и тъй като в клуба сме ентусиасти на тема "Книги" решихме да една от мисиите за месеца. С тяхна помощ изградихме и визията на събитието <3 . В снимката по-горе ще видите и самите ни гости, а преди самите live-chat разговори ще споделим и повече за авторите.

Кога?

От 22.02-26.02 от 20ч.

Къде?

В инстаграма на клуба ни - @agentite18

Нужна екипировка?

Арсенал от въпроси!

Защо?

Много хора остават с изключително грешно впечатление за народното творчество, поради простата причина, че в училище ни задължават да четем определени творби, които накрая оформят негативното мнение, че българската литература е "скучна" и "нерелевантна".  Искаме чрез разговорите, които ще проведем да покажем, че модерните български автори творят чудеса. Ще си поговорим за книги, мечти, мотивация и се надяваме да чуем някои доста интересни истории от творците, защото те създават магия. Така, че ако имате желание да прекарате едни вдъхновяващи 60 минути, очакваме ви live-chat-a ни!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Посетете страницата на клуба ни в Instagram и следете през идната седмица за постове и включванията на живо! 

ИЛИ

Включете се в събитието във Фейсбук, където ще публикуваме информацията, заедно с линковете за разговора!


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!