Включи се в коледния концерт на СУ "Васил Левски"

Включи се в коледния концерт на СУ "Васил Левски"

Клуб "Усмивка", СУ "Васил Левски", Вълчи дол
Мисията е от 12 December 2023 до 19 December 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В коледния концерт бяха представени различни скечове и танци, предаващи незаменимия топъл коледен дух новогодишна радост! Учениците, сред които имаше и наши доброволци, се погрижиха за изнасянето на една прекрасна програма, изпълваща публиката с положителни емоции, смях, веселие и любов!

По идея на сценаристите тържеството започна с подготовката за празника - украса на елхата, трапезата на Бъдни вечер, където съвременно семейство сервира характерните постни ястия и припомня традицията с коледарски поздрав. В тази част от програмата видяхме Габи Ч. в ролята на майка, а шестокласниците Станислав и Персиян бяха коледари. Зимата беше представена от танц на снежинките, в който участваха малките, доброволки Бояна и София. Раждането на Исус Христос също беше представено с танц, в който зрителите видяха майката Мария на фона на Витлеемската звезда. Сутринта на Коледа всеки член от семейството отвори своите подаръци, поставени под елхата.

Родителите получиха билети за концерт на Средно училище "Васил Левски", за да се насладят на танците подготвени от всички класове, в които участваха и доброволците от нашия клуб. Един от водещите на концерта беше координаторът на клуба - Нурай, а координаторите Гери и Цвети, освен че участваха в народния танц на единадесетите класове и танца "Кукла Барби" на клуб "Етно танци", за първи път се представиха и като хореографи на две групи за модерни танци.

Концертът напомни на всички, че е важно да изпитваме любов към семейството си, да не губим надежда и да се забавляваме въпреки всичко!

Какво?

Учениците на Средно училище ”Васил Левски” организират коледен концерт по случай предстоящите коледни и новогодишни празници. Участвай с нас в програмата!

Кога?

На 19.12.2023г. от 13:00ч.

Къде?

Актовата зала на СУ “Васил Левски”.

Нужна екипировка?

Коледна шапка/диадема, червена тениска/блуза.

Защо?

За да поддържаме празничния дух и да запазим цветното и топло настроение на учениците!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се координаторите на клуба.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!