Включи се в кампания "Училище без насилие"

Включи се в кампания "Училище без насилие"

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 17 февруари 2021 до 25 февруари 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Училището е място, където прекарваме голяма част от нашето време. А какво ще бъде то зависи само от нас. Нашата мисия "Училище без насилие" имаше за цел да постигне една по-добра атмосфера във всеки клас и в училището като цяло. За да убедим и останалите в това, ние самите трябва да дадем нашия пример. Ето защо ще подготвихме афиш и информационни материали за Деня на розовата фланелка (24.02.2021г.). Раздадохме гривни и малки розови тениски от хартия, за да запознаем и останалите класове с идеята на този ден. Всички заедно казахме "Не" на тормоза в училище.

Какво?

Училището е място, където прекарваме голяма част от нашето време. А какво ще бъде то зависи само от нас. Нашата мисия "Училище без насилие" има за цел да постигне една по-добра атмосфера във всеки клас и в училището като цяло.  За да убедим и останалите в това, ние самите трябва да дадем нашия пример.  Ето защо ще подготвим афиш и  информационни материали за Деня на розовата фланелка (24.02.2021г.). Ще раздадем гривни и малки розови тениски от хартия, за да запознаем и останалите класове с идеята на този ден. Ще се опитаме всички заедно да кажем "Не" на тормоза в училище.

Кога?

Подготовката на всички необходими материали ще започне от 17  и ще продължи до 24 февруари

Къде?

Инициативата ще се проведе на територията на СУ "Алеко Константинов" гр. Луковит

Нужна екипировка?

Осигурени са всички необходими материали за инициативата. Доброволци те може да носят ножици, лепила, цветни моливи и тиксо.

Защо?

Ние вярваме, че насилието в училище може да бъде предотвратено. Но за да постигнем това, трябва да сме обединени и да споделяме опита си и с останалите. Ако има какво да разкажете и да дадете добри примери на останалите, вашата роля е важна за нас. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!