Включи се в изработването и продажбата на сувенири на благотворителния базар в "коледното село" Чавдар

Включи се в изработването и продажбата на сувенири на благотворителния базар в "коледното село" Чавдар

Клуб "Чавдарче 21", ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар
Мисията е от 16 декември 2021 до 31 декември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Коледен дух се носеше из училище още от средата на месец декември - доброволците събираха различни природни материали, които по-късно превърнаха в невиждани красоти. Споделяха идеите си със съученици и учители, нямаха търпения за коледния базар. Обединени от една благотворителна кауза, доброволците от клуб "Чавдарче 21" заедно със своите съученици се заеха с изработването и продажбата на коледни сувенири по време на Коледния базар (от 16.12 - 31.12.) в село Чавдар. Традиционни български сурвачки, свещници от природни материали, новогодишни късмети, естествени коледни венци са само част от нещата, които изработиха и продадоха доброволците. Инициативата е с благотворителна цел, в помощ на деца от нашето училище - деца със здравословни проблеми. 

Какво?

Участвай в изработването и продаждата на сувенири на базара в "коледното село" на България - с. Чадвар. Сувенирите ще се продват в коледната къщичка на Община Чавдар с благотворителна цел.

Кога?

От 16.12 - 31.12.

Къде?

На базара в Коледното село на Бълагрия - с. Чавдар.

Нужна екипировка?

Топли дрехи, защото навън температурите са доста ниски + доза добро настроение и желание за работа.

Защо?

Участвай в изработването и продаждата на сувенири на базара, в с. Чадвар. Сувенирите ще се продват в коледната къщичка на Община Чавдар с благотворителна цел.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Посетете Коледното село на България - с. Чавдар.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!