Включи се в изложба по случай Световния ден за защита на животните

Включи се в изложба по случай Световния ден за защита на животните

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 октомври 2021 до 31 октомври 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Отбелязахме Световния ден за защита на животните, като организирахме изложба. Всеки се включи, като изработи животни от различни материали (картон, ролки от тоалетна хартия, пластмасови бутилки, чинийки и др.). Обзе ни голямо творческо вдъхновение и успяхме да направим мече от природни материали в двора на училището, изработихме голямо пано с бухал, изложба с диви и домашни животни. Водени от обичта ни към животните, рязахме, лепихме, рисувахме и сътворихме много и различни животни. Всеки представи животното, което е изработил, разказа най-интересното за него и обърна внимание на опасностите, които го застрашават.


Какво?

Във връзка с отбелязването на Световния ден за защита на животните, решихме да организираме изложба. Всеки може да се включи, като изработи животни от непотребни вече материали (бутилки, ролки от тоалетна хартия и др.) и разкаже за опасностите, които ги застрашават. 

Кога?

От 01 до 04 октомври 2021 г.

Къде?

В гр. Луковит.

Нужна екипировка?

Може да носите ролки от тоалетна хартия, празни бутилки от пластмаса и др.

Защо?

В тази изложба ще ви дадем възможност да развиете своето въображение и заедно с това да се замислите и да разкажете за опасностите, които застрашават животните. Заедно можем да потърсим и решение на някои проблеми и да намерим начин за тяхното разрешаване.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова, Цветанка Лазарова или Стефка Георгиева.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!