Включи се в изложба по случай Международния ден на авиацията и космонавтиката

Включи се в изложба по случай Международния ден на авиацията и космонавтиката

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 април 2021 до 12 април 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Тази година решихме да отбележим 12 април - Международния ден на авиацията и космонавтиката като организирахме изложба от макети и рисунки.  В нея се включиха всички деца от клуба, както и деца от други класове. Получиха се красиви рисунки и интересни макети, които по-малките ученици разглеждаха с интерес. Рисунките и макетите ще останат да красят училището и да събуждат интерес по необятната тема за Космоса и за напред. 

Какво?

По случай 12 април - Международен ден на авиацията и космонавтиката организираме изложба от макети и рисунки. Всеки може да се включи, като прояви своето въображение. Със всички макети и рисунки ще направим изложба, която ще представим на по-малките ученици, за да научат интересни факти за Космоса.

Кога?

от 01 април до 12 април

Къде?

в СУ "Алеко Константинов" - гр. Луковит.

Нужна екипировка?

Всеки може да изработи рисунка или макет, с които да се включи в инициативата.

Защо?

12 април е Международен ден на авиацията и космонавтиката. Нека този ден бъде повод да претворите знанията си за Космоса на лист хартия или под формата на макет. Знаем, че това е необятна тема, която не спира да ви вълнува и за това сега е момента да се изявите. Със сигурност ще предизвикате и интерес сред по-малките ученици.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!