Включи се в изложба по случай Деня на християнското семейство

Включи се в изложба по случай Деня на християнското семейство

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 15 ноември 2021 до 21 ноември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Във връзка с отбелязване Деня на християнското семейство организирахме изложба с рисунки, сувенири и предмети, посветени на семейството. Този ден е повод да се върнем към корените си, да поговорим за ценностите си и да покажем уважение към нашите най-близки хора. Заедно  обсъдихме важни традиции и обичаи, които са се запазили през годините, след което всеки  намери своето вдъхновение и се включи в изложбата като направи подарък за най-близките си хора. Рисувахме, рязахме, лепихме и творихме без умора, защото няма по-хубаво от това да зарадваш най-близките си хоря. 

Какво?

Във връзка с отбелязване Деня на християнското семейство организираме изложба с рисунки, сувенири и предмети, посветени на семейството. Този ден е повод да се върнем към корените си, да поговорим за ценностите си и да покажем уважение към нашите най-близки хора. Заедно ще обсъдим важни традиции и обичаи, които са се запазили през годините, след което всеки ще намери своето вдъхновение да се включи в изложбата и да направи подарък за най-близките си хора.

Кога?

Можете де се включите от 15 до 21 ноември 2021 година.

Къде?

Място на провеждане СУ "Алеко Константинов" - гр. Луковит.

Нужна екипировка?

За да се включите донесете рисунка, предмети и сувенири, свързани с темата.

Защо?

Семейството е важно и ценно за всеки от нас. В него ние намираме подкрепа и утеха винаги, когато имаме нужда от това. За да се върнем към традициите, за да съхраним обичаите и да покажем, колко е важно семейството за всеки от нас, може да се включим в изложбата, посветена на празника. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова, Цветанка Лазарова или Стефка Георгиева.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!