Включи се в изготвянето на табло с послания за възрастни хора в дом

Включи се в изготвянето на табло с послания за възрастни хора в дом

Клуб "Заедно с теб", СУ "Христо Ясенов", Етрополе
Мисията е от 1 ноември 2020 до 30 ноември 2020
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Мисията завърши успешно. Поради противоепидемичната обстановка, не успяхме лично да се срещнем с възрастните хора в градския старчески дом. Изготвихме табла, плакати, в които вписахме от сърце нашите пожелания. Е, имаше и по някоя закачка, която да предизвика смях :) . За нас беше удоволствие. Свързахме се с началничката на дома за стари хора и тя прие идеята ни с радост. Решихме да прикачим снимките на флашка, за да избегнем контактите в тези трудни времена. За нас както възрастните, така и всяко друго създание е важно и има смисъл. Оценяваме и уважаваме всичко, което правят по-големите от нас. Става ни тъжно когато се сетим, че често бабите и дядовците биват забравяни, остават сами и нещастни. За това искахме поне за миг да ги усмихнем, да ги върнем назад в годините, спомняйки си добрите времена и да знаят, че не са сами.

Какво?

Ноември месец е посветен на старите хора. Решихме да зарадваме старческия дом в град Етрополе като изготвим табла, плакати, в които всеки от нас дава послание на възрастните.

Кога?

от 01.11.2020г. до 31.11.2020

Къде?

Град Етрополе

Нужна екипировка?

Не е необходима екипировка, защото няма да имаме пряк контакт с членовете на старческия дом.

Защо?

Възрастните хора често остават сами, далеч от своите близки. Ние бихме искали да върнем искрицата в очите им като ги накараме да се посмеят.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Линк към фейсбук страницата на клуба:

https://www.facebook.com/%D0%97%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D1%81-%D1%82%D0%B5%D0%B1-105393157705280

Имейл адрес:

gabkatineva1020@gmail.com
Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!