Включи се в изготвянето на информационна книжка или в изложба, посветени на Апостола

Включи се в изготвянето на информационна книжка или в изложба, посветени на Апостола

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 15 февруари 2021 до 22 февруари 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Във връзка с отбелязването на 148 години от обесването на Васил Левски, в СУ "Алеко Константинов" гр. Луковит се проведоха различни инициативи. Учениците от 3.б и 4.б клас изготвиха информационна книжка и запознаха по-малките ученици с делото на Апостола. Бяха подготвени информационни табла, рисунки и кратки разкази за живота и делото му.  По този начин учениците от цялото училище, успяха да се запознаят с интересни факти от живота на Васил Левски и да обогатят знанията си за него.

Какво?

През месец февруари честваме годишнина от обесването на Васил Левски. Ето защо решихме да организираме инициативата "Знаем кой е Левски", в която да изработим книжки, посветени на Апостола за учениците от първи клас, които все още не познават делото му. За по-големите ученици ще подготвим изложба от рисунки, табла и разкази, с които да разширим познанията им. 

Кога?

От 15.02. до 22.02.2021 г.

Къде?

В СУ "Алеко Константинов" - гр. Луковит

Нужна екипировка?

Всеки, който желае да се включи, може да подготви интересни факти за живота и делото на Васил Левски.

Защо?

Васил Левски е български национален герой. Животът и делото му са посветени на народа. Ето защо е важно да помним личности като него. А чрез тази мисия ще можем да предадем част от знанията си на повече хора и делото му да не бъде забравено.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да се свържете с Ася Найденова и Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!