Включи се в информационна кампания "Безопасно използване на интернет"

Включи се в информационна кампания "Безопасно използване на интернет"

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 May 2021 до 28 May 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В СУ "Алеко Константинов" се обучават над 800 ученици от I до XII клас. Ежедневно тези деца прекарват голяма част от времето си в интернет. За да запознаем учениците как това да бъде и безопасно, организирахме информационна кампания, в която  ги запознахме с опасностите и заплахите, които крие дигиталната среда. Кампанията премина през различни класове и се опитахме да достигнем до всички деца. 

Какво?

В СУ "Алеко Константинов" се обучават над 800 ученици от I до XII клас. Ежедневно тези деца прекарват голяма част от времето си в интернет. За да запознаем  учениците как това да бъде и безопасно, организираме информационна кампания, в която ще ги запознаем с опасностите и заплахите, които крие дигиталната среда. Кампанията ще бъде достъпна и могат да се включат всички желаещи. 

Кога?

от 1 до 28 май.

Къде?

СУ "Алеко Константинов".

Нужна екипировка?

Необходим ще бъде компютър и достъп до интернет.

Защо?

Тъй като децата прекарват все повече време в интернет, е хубаво да знаят за опасностите и заплахите, които може да се крият там. Помогнете им да бъдат по-защитени и да използват възможностите на дигиталната среда още по-уверено.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!