Включи се в боядисване на яйца в помощ на благотворителен базар

Включи се в боядисване на яйца в помощ на благотворителен базар

Клуб "Щастливеца", Професионална гимназия по икономика "Алеко Константинов", Кърджали
Мисията е от 26 април 2021 до 30 април 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

По традиция в навечерието на светлия християнски празник – Великден и на мюсюлманския празник - Рамазан Байрам учениците от Професионална гимназия по икономика “Алеко Константинов” провеждат благотворителни акции.

Във фоайето на училището  се проведе благотворителен базар. На велики четвъртък   доброволците от клуб “Щастливеца“, спазиха традицията, като боядисаха и украсиха великденски яйца.

Красиво украсените маси бяха отрупани с разнообразни пакетирани вкусотии. В кампанията с желание се включиха всички ученици от VIII - XII клас. Те представиха традиционни храни за двата празника. В инициативата с лични средства се включиха и всички учители. Te приготвиха празнични пакети за учениците сираци и полусираци от гимназията. Алековци сътвориха поредното добро, за което е нужен не само благороден дух, но и огромно човешко сърце, което те отново доказаха че притежават.


Какво?

Боядисване на яйца. Благотворителен базар с традиционна храна за Великден и Рамазан Байрам, организиран с цел помощ на ученици от гимназията. 

Кога?

26.04.2021 г. - 30.04.2021 г.

Къде?

В ПГИ"Алеко Константинов" - гр. Кърджали.

Нужна екипировка?

Не е нужна екипировка.

Защо?

Базарът е организиран за подпомагане на ученици от гимназията.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Да се свържат с Филиз Мустафа.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!