Включи се в благотвoрително творене на сурвачки

Включи се в благотвoрително творене на сурвачки

Клуб "Добротворци - НУ", НУ "София", София
Мисията е от 4 December 2022 до 8 December 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Работилницата за сурвачки е част от дългогодишна традиция в нашето училище. Родители, ученици и учители творят и пресъздават българската традиция всяка година. А най-хубавото е, че след това прекрасните творения намират своето благотворително приложение. 

Продаваме ги на коледния базар на училището, а с парите участваме в социални и благотворителни акции. Тази година част от сурвачките зарадваха страхотния екип на Оле мале. Надяваме се да сме помогнали и доставили раост.

Какво?

Работилница за сурвачки. Дълга традиция в нашето училище, в която се включват ученици, родители и преподаватели. Сурвачките продаваме на благотворителния коледен базар на училището и събраните от праджбата средства използваме за благотворителни цели.

Тази година част от сурвачките зарадваха страхотния екип на Оле мале. 

Кога?

04.12.2022 - 08.12.2022

Къде?

В класните стаи на всички класове. 

Нужна екипировка?

Донесете си дрянови клонки, естествени прежди в естествени цветове, пуканки, сушени плодове и много вдъхновение за прекрасни творения.

Защо?

Поддържането на българските традиции е важен аспект в нашето училище. Когато това е свързано с благотворителн продажба на хубаво събитие, мотивацията е още по-голяма.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063708966285

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!