Включи се в благотворителен коледен базар "Подай ръка"

Включи се в благотворителен коледен базар "Подай ръка"

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е от 18 December 2023 до 20 December 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Благотворителните базари в СУ „Николай Катранов“ отдавна са направили така, че всички да усетят щастието в това да даваш. Тази година благотворителния базара беше организиран от клуб „Ангелски сърца“.

За базара всички дадоха много и прекрасните изделия подредихме във фоайето на училището. Поканихме всички ученици и учители да го посетят. Дарителството е топло и лично, то е въодушевление, надежда за спасение и мечта за по-добро. За тези, които отговарят на нуждата без да чакат, за тези, които работят системно, защото разбират силата на благотворителността; за родителите и учителите, които учат децата си с чисто сърца.

Тази година базарът бе посветен на ученици от училището, загубили родител/и. Сумата, която събрахме бе разделена по равно между тях. Надяваме се този малък жест да ги зарадва и да им помогне да сбъднат своите празнични желания!

Какво?

През месец декември са едни от най-красивите празници от годината - Коледа и Нова година, свързани с най-чистите човешки емоции - любовта и топлината към семейството и приятелите. Изпълнени сме с радостна еуфория от предстоящия ни базар. Из въздуха се носи ароматът на канела, портокали и добрина. А най-силно е чувството на надежда за новото начало, за възможностите да компенсираме всичко пропуснато през изминалите дни, да поправим стари грешки… да бъдем по-добри.. И в този коледен дух е и нашият Благотворителен базар „Подай ръка“ на клуб "Ангелски сърца".

Благотворителните базари в СУ „Николай Катранов“ отдавна са направили така, че всички да усетят щастието в това да даваш, а за тазгодишния коледен базар всички дадоха много и прекрасните изделия предстоят да бъдат подредени – споделят героите от клуб „Ангелски сърца“. Със събраните средства ще бъдат подпомогнати деца от училището, загубили родител /сираци или полусираци/.  Доброволците изработиха различни коледни изделия - украса, картички, свещници, венци, късмети, сурвачки и други, които ще предложат на базар. 

Кога?

От 18 до 20 декември.

Къде?

В сградата на училището.

Нужна екипировка?

Имаме всичко необходимо.

Защо?

Коледа е време за споделяне и радост! Коледа е дар и сбъднато вълшебство! Нека във всеки дом да има светлина и обич! 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

На информационното табло и в страницата на училището.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!