Включи се в акция "Най-добрата аптека е Луковитската екопътека"

Включи се в акция "Най-добрата аптека е Луковитската екопътека"

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 15 април 2021 до 22 април 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

По случай Деня на Земята организираме акция "Най-добрата аптека е Луковитската екопътека". Заедно изработихме табели с послания, които пирографирахме и оцветихме с огромно желание. Точно на 22 април ги поставихме на различни места по екопътеката в геопарк Искър-Панега, за да създават допълнителна свежа емоция за нейните посетители. Надяваме се, че нашите послания ще достигнат до повече хора.

Какво?

По случай Деня на Земята организираме акция "Най-добрата аптека е Луковитската екопътека".  Заедно ще изработим табели с послания, които ще пирографираме и оцветим. Точно на 22 април ще ги поставим на различни места по екопътеката в геопарк Искър-Панега, за да създават допълнителна свежа емоция за нейните посетители.

Кога?

От 15 до 22 април.

Къде?

На екопътеката в геопарк Искър-Панега. Има организиран транспорт от центъра на града.

Нужна екипировка?

Нужно е да носите чук и пирони.

Защо?

"Най-добрата аптека е горската пътека" е казал народът. Ние имаме красива природа в непосредствена близост до нашия град. Заедно можем да направим това място още по-красиво и да накараме посетителите да го пазят, като създадем табелки с послания и ги поставим на различни места по пътеката. Природата има нужда от нашата помощ и няма по-подходящ ден от Деня на Земята, за да направим това. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!