Включи се акция "Да изчистим Луковит заедно"

Включи се акция "Да изчистим Луковит заедно"

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 април 2021 до 22 април 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Акция "Да изчистим Луковит заедно" имаше за  цел да се информира, насърчи и мотивира колкото се може повече хора да дадат своя принос в битката за почистването и запазването на чистотата на града ни. Колкото повече отпадъци успеем да съберем, толкова по-чисто ще стане нашето градче. Всички от клуб "Деца с големи сърца" избраха замърсено място, което изчистиха.  В акцията се включиха нашите братя и сестри, родители, баби и дядовци, приятели и близки. Събрахме чували с отпадъци и вярваме, че сме дали добър пример, който и други хора да последват.

Какво?

Идва пролетта и е време за почистване. Тъй като има много замърсени места в града, организираме акция "Да изчистим Луковит заедно". Колкото повече  отпадъци успеем да съберем, толкова по-чисто ще стане нашето градче.

Кога?

От 1 до 22 април.

Къде?

Тъй като сме затворени у дома, всеки може да избере място, което  да почисти сам или с приятели.

Нужна екипировка?

Нужни са ръкавици и чували за смет.

Защо?

Луковит е нашият роден град и от нас зависи как ще изглежда той. Ние можем да го направим един по-чист град с тази инициатива, като дадем пример и накараме и други хора да се включат в нея. Заедно можем да направим Луковит един по-чист град.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова и Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!