Участвай в уъркшоп „Стълба на успеха“

Участвай в уъркшоп „Стълба на успеха“

Клуб "Добротворци-Вършец", СУ "Иван Вазов", Вършец
Мисията е на 28 March 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Участвай в уъркшоп „Стълба на успеха“

А днес, ние – момичетата от клуб „Добротворци“, обединени от идеята за свобода, независимо мислене и взаимна подкрепа, вече сме с една повече. Добре дошла, Ани! Чувствай се у дома в нашето малко, но сплотено общество. Тук ще срещнеш усмивки, одобрение, топлина, споделяне и много разбиране. И, макар, че ни се стори странно, че пожела да си част от нас (все пак си момиче от много известно и успешно семейство), сме щастливи да усетим колко бързо се вписа и ни прие като близки. Може би това е твоят начин да изразиш себе си. Може би имаш нужда да разбираш, да помагаш, да чуеш и друга гледна точка, да се докажеш сама.

И ето – днешната ни стълба към успеха фиксира няколко ключови моменти: аз на 5, аз на 15, аз на 20, на 30, на 50. Всяка от нас получи възможност да сподели моменти от детството си, да помисли върху настоящето, да изгради своите планове за бъдещето. Да бъде изслушана, да приеме препоръки, да придобие повече увереност в собствените си възможности. Разбира се, с помощта на най-добрия наставник – кака Мария, която ни подкрепя, напътства и обича с цялото си сърце. Която винаги можем да потърсим за съвет и помощ.

Така, ние – момичетата от малкия град, днес начертахме бъдещето си. Всяка – със своето мислене и своята отправна точка. И с полет към мечтите. И, макар, че нямаме равен старт, сме уверени, че пътят ни към финала, ще е успешен. С всяка малка стъпка, която сме длъжни да направим по стълбата на успеха. Стълбата, която трябва да покорим по пътя към щастието.

Наташа Димитрова

Цвети Димитрова


Какво?

В последната седмица на женския месец март, ние – момичетата от клуб „Добротворци“ – град Вършец продължаваме да крачим с малки, но уверени стъпки по пътя си към по-щастлив живот, обединени от идеята за свобода, независимо мислене и взаимна подкрепа. Вярата, че сме важни, можещи, целенасочени и единни, ще гарантира успеха на всяка от нас. Защото вярата е най-важния фактор, който превръща мечтите ни в реалност. 

Кога?

На 28.03.2023 г. от 16.00до 17.00 часа.

Къде?

В зала 29, Корпус 1 на СУ "Иван Вазов".

Нужна екипировка?

Всички необходими материали са осигурени.

Защо?

Да бъдем уверени като жени означава да знаем кои сме, къде са границите ни и да ги отстояваме кротко, постоянно и обичливо, най-вече към себе си. Тогава създаваме около себе си онзи ореол на спокойствие и убеденост в собствените възможности. Разликата е, че тази увереност вече не е натрапена или призната, а е вътрешно излъчвана от нас, което я прави съществуваща независимо от другите. Заповядайте! Заедно ще постигнем това!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Обърнете се към Наташа и Цвети Димитрови от 8 в клас! Всяко момиче е добре дошло!

nd78961338@edu.mon.bg

td04200672@edu.mon.bg


Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!