Участвай в тържество по случай Деня на народните будители

Участвай в тържество по случай Деня на народните будители

Клуб "Усмивка", СУ "Васил Левски", Вълчи дол
Мисията е на 27 October 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Доброволците участваха в тържество, посветено на Деня на народните будители, като всеки от тях изпълни различна роля. В програмата бяха включени песни, стихове и танци, изпълнени и от малки, и от големи. За да се подготвят за предстоящото, те отделиха време след задължителните часове за репетиции. За да бъдат агитирани повече ученици, а и не само, доброволците закачиха плакати, свързани с мероприятието. Информация беше разпространена и чрез училищното радио. Масово от доброволците  взеха участие и в подреждането на декора, а на самия ден участваха със сувенири и лакомства в  организирания от училището благотворителен базар. Доброволческият клуб беше представен и от продавачите на базара.

Какво?

Средно училище "Васил Левски" организира тържество по случай 1 ноември - Ден на народните будители. Доброволците от клуб "Усмивка" ще се присъединят, като всеки от тях ще изпълни различна роля. Тържеството ще включва песни, стихове и танци от малки и големи.

Кога?

 Ще се проведе на 27.10. от 14:00ч.

Къде?

В актовата зала на училището.

Нужна екипировка?

Не са необходими материали.

Защо?

Трябва да почитаме делата на българските книжовници, просветители и революционери! За да имаме светло бъдеще, не трябва да забравяме за миналото!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Мария П., Гергана А., Цветелина Н., Нурай А. - координатори 

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!