Участвай в спортни игри "Бързи, смели и сръчни" с възрастните хора от ДСХ "Радост"- с. Полковник Савово

Участвай в спортни игри "Бързи, смели и сръчни" с възрастните хора от ДСХ "Радост"- с. Полковник Савово

Клуб "Героите на Йовков", СУ "Йордан Йовков", Тервел
Мисията е на 26 May 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

 За пореден път се срещнахме с нашите приятели от ДСХ  "Радост"- с. Полковник Савово. Този път решихме да си направим състезание "Бързи, смели и сръчни" , в което по- младите и по- зрелите се състезаваха. Бяхме им приготвили питка, бонбони и домашни меденки.

 След като се запознахме и си поговорихме, започнахме състезанието.За да сме равностойни се разделихме на два отбора (всеки с по няколко възрастни и няколко доброволци). Игрите бяха много забавни, а възрастните хора се представиха по- добре от младите в доста отношения. След игрите седнахме заедно на масата, говорихме с възрастните и за завършек на прекрасното и полезно изживяване, те решиха да ни изненадат с песен и да ни подарят картинки, които сами са оцветили. Тя бяга много щастливи, ще сме разнообразили ежедневието им, пък и да си признаем - и те разнообразиха нашето.

Какво?

Ще се забавляваме с възрастни хора от ДСХ Радост - с. Полковник Савово. Ще си направим състезание "Бързи, смели и сръчни", чрез което ще се научим на нови неща и едновременно с това ще разнообразим ежедневието на възрастните хора.

Кога?

26.05.2023 г., от 9:30 - 14:00 ч.

Къде?

ДСХ "Радост" - с. Полковник Савово 

Нужна екипировка?

Добро настроение, спортно облекло.

Защо?

Възрастните хора се чувстват щастливи около младите, а ние можем да научим много от тях.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Елиса от 7Б клас (ако си от Тервел)

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!