Участвай в Предколедния маратон на четенето в ОУ "Св. Св. Кирил и Методий"

Участвай в Предколедния маратон на четенето в ОУ "Св. Св. Кирил и Методий"

Клуб "Чавдарче 21", ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар
Мисията е от 29 ноември 2021 до 17 декември 2021

Какво?

Включи се в Предколедния маратон на четенето в ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", с.Чавдар.

Бъди доброволец, като участваш в маратона и прочиташ по една коледна история от поредицата "24 коледни истории - по една за всеки ден" пред ученици от 1-4 клас.

Кога?

От 29.11 - 17.12.2021.

Къде?

В ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", в къта за отдих.

Нужна екипировка?

Имаме всичко необходимо. Имаме нужда само от добро настроение.

Защо?

Няколко дни преди месец декември - любимият месец на децата, започва да се усеща коледно настроение навсякъде из училище - пеят се коледни песни, изработват се сувенири, украсяват се класните стаи.

Учителите на ЦДО организират Предколеден маратон на четенето. Всеки ден ще бъде прочитна по една коледна история от поредицата "24 коледни истории - по една за всеки ден". Доброволците ще бъдат главни действащи лица, защото ще влязат в ролята на водещи на маратона - те ще прочитат коледната история пред по-малките ученици.

Целта на това събитие е да донесе радост на децата, да подобри четивната им техника и да ги сплоти в очакване на най-светлите празници.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да се включите, като ни изпратите вашите любими коледни истории, които доброволците да прочетат на останалите ученици.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!