Участвай в подготовката на благотворителен коледен базар

Участвай в подготовката на благотворителен коледен базар

Клуб "Белите ангели", Професионална гимназия "ПГЛПЕХТ", Ямбол
Мисията е на 15 December 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Доброволците от доброволчески клуб "Белите ангели", участваха в изработването на картички за Благотворителния Коледен базар, който се проведе на 19 и 20.12. 2022 година, пред Община Ямбол. Самите доброволци продаваха направените Коледни артикули от ученици, участващи в занимания по интереси, по своите специалности, в училище, с подкрепата на своите ръководители. Събраните средства от Благотворителния Коледен базар ще бъдат за ученици от гимназията и семействата им, които се нуждаят от подкрепа. Доброволците ще дарят необходими пособия за Център за обществена подкрепа "Усмивка" към Комплекса за социални услуги - гр. Ямбол

Какво?

Ученици от Ученическия парламент и доброволческия клуб ще участват в благотворителен коледен базар с лично изработени от тях картички. Ученици от различните клубове по интереси изработваха различни артикули, които да се продадат на базара. С част от събраните средства ще се закупят неща от първа необходимост за Център за обществена подкрепа към КСУДВ - гр. Ямбол, а останалата част ще отиде в подкрепа на нуждаещи се ученици в училището.

Кога?

На 15.12.2022 г от 14.30 ч до 16.30 часа.

Къде?

На позволено от община Ямбол място на центъра на града.

Нужна екипировка?

Не е необходима.

Защо?

Учениците се чувстват полезни, когато праввят нещо значимо за някого и вярват, че делата им ще са от полза и за общността.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

На таблото във фоайето на гимназията и в групата на доброволческия клуб има обява, изработена от героите в клуба.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!