Участвай в почистването на дома на "Делфините"

Участвай в почистването на дома на "Делфините"

Клуб "PTPI The Dolphins", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е на 28 January 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Мисията премина успешно. С запретнати ръкави напълнихме цели 7 чувала с отпадъци. Позабавляваме се, посмяхме се и свършихме една чудесна работа. Сега градинките и междублоковите пространства около нашия дом са много по-приветливи и чисти. Природата е нашия дом и ние трябва да я пазим и да мислим за нея! 


Какво?

Заедно с нашия екип решихме да запретнем ръкавици и чували и да почистим нашия дом - "Виста". Смятаме да освежим градинките и междублоковите пространства в близост и да им придадем по-свеж и симпатичен вид. Също така ще помогнем на природата и ще дадем добър пример на околните. Включи се и ти! 

Кога?

На 28.01. (събота) от 17:30 до 18:30.

Къде?

гр. Варна, кв. Младост, бл. 150, вх. 9, ет. 1.

Нужна екипировка?

Желание, а ние ще осигурим торбичките и ръкавиците

Защо?

С всичко около нас природата ни показва, че сме занемарили нашия дом. Не тя е наш гост на планетата, а ние сме нейни и не трябва да забравяме това.

Най-лесната промяна е от самите нас. Днес ще почистим една полянка, утре само един боклук от пътя, в други ден два. А след 20 години ще се навеждаме към земята само да берем цветя.

Ние искаме да берем тези цветя, а ти?

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

При възникнали въпроси относно събитието може да се свържете с нас, като ни пишете на нашата Facebook и Instagram страница или по email на thedolphins.pr@gmail.com.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!