Участвай в почистване на училищния двор

Участвай в почистване на училищния двор

Клуб "Добротворци-Вършец", СУ "Иван Вазов", Вършец
Мисията е на 31 May 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

И въпреки дъждовната пролет, днес ние – учениците от СУ Иван Вазов“, град Вършец, намерихме своя слънчев "прозорец", за да осъществим отдавна планувана мисия. Всяка година ние организираме почистване и озеленяване на училищния двор. Началото беше поставено от абитуриентите, които в средата на месеца посадиха традиционното дърво на випуск 2023 – японска вишна. В днешния ден, след учебните часове, успяхме да дадем своя принос, за да бъде общият ни дом едно по-зелено и красиво място. Излъчихме и ежегодните победители в кампанията – класовете 6 б, 8 в и 9 б с най-голям брой включили се доброволци.

Има ли желание, няма невъзможни неща!

Наталия и Ивелина


Какво?

Град Вършец е разположен в подножието на връх Тодорини кукли, в северните склонове на Стара планина. Наричан е още „зелен град“ и е известен е с лечебните си минерални води. Всяка година ние, учениците от СУ „Иван Вазов“, организираме почистване на училищния двор, засаждаме дръвчета и показваме отношението си към околната среда, докосваме се до природата, създаваме зелени и цветни кътчета.

Кога?

31.05.2023 г., сряда от 13:00 ч.

Къде?

Училищен двор на СУ „Иван Вазов“.

Нужна екипировка?

Ръкавици, количка, вили, мотики, метли, лопати, чували, подходящи дрехи и обувки.

Защо?

Бъди отговорен! Бъди позитивен! Бъди еко!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Всеки желаещ може да се включи индивидуално или с група от класа си. Отговорници за осигуряване на инструменти и материали: Наталия и Ивелина от 8 в клас.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!