Участвай в организацията на живо събитие за една от най-популярните игри AMONG US

Участвай в организацията на живо събитие за една от най-популярните игри AMONG US

Клуб "Доброволци СМГ", Гимназия "СМГ", София
Мисията е на 5 November 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

C пристигането си бяхме посрещнати от дружелюбния персонал на Questmania, който ни разведе из обекта и ни обясни с какво бихме могли да им асистираме. C настъпването на зададения за началото на събитието час, пред вратата започнаха да се редят развълнуваните посетители, готови да се впуснат в предстоящото приключение. Правилата на играта бяха прости - всеки от участниците си изтегля специална карта, ако тя е празна, значи си обикновен играч, но ако върху нея има нарисуван Х, значи си импостър.

Целта на импостъра е да се слее с играчите и незабелязано да ги убие, като в този случай убиването се случва чрез докосване на конкретния играч. При забелезването на убит играч възможно най-бързо трябва да се докладва, което става чрез натискането на бутон, който се намира във фоайето. Всички игpaчи се събират и гласуват кой според тях е импостърът. Който получи най-много гласове, отпада. Ако не е бил импостър, играта продължава, докато импостърът бъде намерен, а пък ако е - играта свършва.

На събитието имаше участници от всякакви възрасти и въпреки разликата във възрастта, всички много се забавляваха.

Какво?

Ела в Questimania Real Escape Rooms и помогни за организирането на единствена по рода си игра на Among us в реалния свят. 

Кога?

Събота, 05.11.2022 г. от 18:00 до 21.00 часа

Къде?

Улица Пиротска 20, София, България

Нужна екипировка?

Единствената нужна екипировка е добро настроение.

Защо?

Ще помогнем с организирането на едно забавно, разпускащо събитие, надяваме се пълно с усмивки.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Пишете ни на @volunteersmg в Инстаграм.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!