Участвай в организацията на благотворителен куиз

Участвай в организацията на благотворителен куиз

Клуб "Доброволци СМГ", Гимназия "СМГ", София
Мисията е на 21 December 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

С госпожа Пейчева, която има опит в куизовете, се включихме в организацията на куиза на 21.12 и събрахме 391 лв. Когато отидохме имаше за подготвяне на материалите и бланките за участниците. 

През цялото време докато госпожата четеше въпросите, аз броях точките на отборите и ги нанасях в бланка. Всичко това изискваше цялото ми внимание, защото ако сгрешах дори една точка, можех да разваля победата на някой отбор.

В края на вечерта, след 3 часа внимателно сверяване имахме класацията и започна същинската част от куиза - бингото. 

Самият формат беше такъв: има 90 въпроса в 9 кръга (общи, музикални, визуални). Накрая който иска можеше да се са закупи една или повече бинго бланки за по 5 лв. и участниците теглят числа от 1 до 90. Който отбор направи пръв три реда има бинго и само ако въпросите от тези редове са му верни печели символична статуетка. 

Победителят бе отбор Машина. Смятам, че куиза беше успешен и се надявам да помогнем на нуждаещите се, макар и с една малка част от нужното.

Какво?

Да помогнем за организирането на куиз с доброволческа кауза.

Кога?

На 21.12 от 20:00 до 23:00ч.

Къде?

Бар “Road 66”, ул. Позитано 15

Нужна екипировка?

Няма нужна екипировка.

Защо?

Каузата ни е “Щастлива Коледа за възрастни хора - част 7”. Макар и малка част от нея, ние се обединяваме около помощта за възрастни хора под формата на дентална грижа, помощ за домакинства, дом за възрастни с деменция и хоспис.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Пишете ни на @volunteersmg в Инстаграм или се свържете с Елена на телефон:0895157282. 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!