Участвай в организацията и представянето на концерт по случай Деня на независимостта и Деня на съединението

Участвай в организацията и представянето на концерт по случай Деня на независимостта и Деня на съединението

Клуб "Усмивка", СУ "Васил Левски", Вълчи дол
Мисията е от 10 September 2023 до 21 September 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В сценария на програмата бяха включени много интересни елементи като палене на рози и факли, народни танци, рецитал, свирене на гайда и тъпан и още! Целият концерт съдържаше в себе си много емоция, която самите участници изпитваха и излъчваха и успешно предадоха посланието си на публиката - помнете и не забравяйте историята си и колко е силен нашият български дух! Доброволците даваха предложения за осъществяването на идеята за програмата и бяха на 100% отдадени на каузата! Рекламата на събитието, за да стигне до повече хора то, се състоеше от изготвяне на плакат и Фейсбук събитие от Гергана Димитрова и предаване от уста на уста, който метод работи безотказно в малките населени места :D . Допълнителна изработка беше нужна за съответните факли(малки и големи). На края на събитието се изиграха няколко кръшни български хора от участниците, помогналите за осъществяването и публиката, заедно с гръмването на Черешово топче, което се вижда на заден план. С усилен труд от участниците постигнахме желания резултат. В програмата се включиха самоинициативни граждани от гр. Вълчи дол, като така превърнахме концерта "от хората за хората"!

Какво?

Датите 6 септември - Съединението на Източна Румелия и Княжество България и 22 септември - Независимостта на България заслужават осъществяването на програма, чрез която да покажем колко значими са за нас те, програма която да напомни за преживяванията на народа ни тогава, която да събуди мисли за силата и героичността му! Участвайте в подготовката на програмата и участието в нея, защото помним и няма да забравим "Силата на българския дух"!

Кога?

Репетиции ще се провеждат от 10.09 до 21.09 от 13:00ч. до 15:00ч.

Къде?

В зрителната зала на Културен дом, гр. Вълчи дол. Транспорт не е нужен.

Нужна екипировка?

Няма.

Защо?

Защото това са значими дати от нашата история, които трябва да помним! Трябва да помним и с колко жертви на храбри мъже и жени е постигнат резултат, довел до днешния ни начин на живот! Защото помним и няма да забравим събитията довели до нашата свобода и независимост! 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Гергана А., Цветелина Н. - координатори

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!