Участвай в организацията и логистиката на най-масовото културно мероприятие за СМГ тази година

Участвай в организацията и логистиката на най-масовото културно мероприятие за СМГ тази година

Клуб "Доброволци СМГ", Гимназия "СМГ", София
Мисията е от 1 May 2023 до 9 May 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Ежегодна традиция в нашето училище - СМГ "Паисий Хилендарски" е да се организира огромен концерт преди завършването на 12. клас. Гимназията ни е вече на 51 години, но за съжаление заради здравните ограничения във връзка с COVID-19 през 2022 не успяхме да отпразнуваме петдесетия й юбилей. Всъщност такова празненство не е имало от 2019. Този май, вековната традиция се завърна ударно с годишния концерт 50+1, организиран от 11. и 12. клас. Събитието се проведе в Зала 1 на НДК, като в него се включиха около над 50-60 ученици от гимназията. Беше невероятно преживяване.

Нашият клуб също успя да се включи! В деня на концерта продавахме билети на ученици, учители, родители и други гости на концерта на СМГ, както и на всеки вход към зала едно, по един наш доброволец упътваше гостите към местата им. Винаги сме готови да помогнем, когато видим, че има как! След невероятните изпълнения, вече нямаме търпение за 50+2!

Какво?

Доброволците ще помагат с популяризирането на събитието, продаването на билети преди и в деня на концерта, проверяването на билетите и опътването на хората до техните места в залата.

Кога?

Продаването на билети е всеки ден от 1 до 9 май от 10 до 16 часа.

Другите дейности са на 9 май от 17 до 20 часа.

Къде?

СМГ, ул. Искър 61 и НДК.

Нужна екипировка?

Няма нужна екипировка.

Защо?

Заради пандемията, годишният концерт на СМГ не се е състоял от 2019 година насам. Много от учениците дори не са присъствали на такова събитие, а учат там от вече 2-3 години. Не само ще демостратираме духа на СМГ, а и ще предоставим възможността ученици, родители, учители и други гости да се докоснат до таланта и културата на СМГ.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Пишете ни на @volunteersmg в Инстаграм или се свържете с Елена на телефон: 0895157282. 

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!