Участвай в онлайн среща с младия автор Николай Петков

Участвай в онлайн среща с младия автор Николай Петков

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е на 27 февруари 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Макар млад, Николай има много потенциал да потигне велики неща чрез творчеството си.

На срещата той представи главните и второстепенните герои на книгата му и самия сюжет на книгата. Разказа ни как е започнала книгата и от къде черпи вдъхновение за нея. След представянето остана време за въпроси и разговори със самия автор. Разви се дискусия дали книгата ще има продължение. Не успяхме да го изнудим да ни каже края, но успяхме да разберем, че може да излезе друга книга, в която да видим някои от вече познатите ни герои в друга светлина.

Какво?

Доброволците ни ще се включат в онлайн среща с младият автор от Пловдив - Николай Петков.

Всеки е добре дошъл да присъства!

Кога?

На 27.02 от 16:30ч.

Къде?

В Google Meet.

Нужна екипировка?

Компютър и добро настроение :)

Защо?

Всеки има мечта. Дали да е учен, музикант, инжeнер или автор на незабразим роман, който те пренася в друго време, друга реалност с други чувства.

Николай Петков е млад автор от Пловдив, но освен това е и член на PTPI "Smiles" - Пловдив. Така на едно от посещенията ни в Пловдив ние станахме неговите най-големи фенове, а днес сме близки приятели!

Романът му в прогрес грабва още от първата глава, а с всяка средваща нараства и тръпката да четем неговото произведение. Всяка дума пасва перфектно на следващата и крайната картина е истински шедьовър.

Потопете се в света на нашия приятел от Пловдив и неговите герои, които преминават през редица обрати под покрива на едно кафене....

Всеки гост ще получи предварително най-новата, не излязла все още, глава!

Можете да се подготвите за тази вълнуваща среща, като прочетете "За четките и хората" в Wattpad.

Освен романът в неговия профил в Wattpad можете да намерите и неговите стихосбирки.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Всеки може да се включи в нлайн срещата. Осбележете се в събитието, че ще присъствате, за да получите уведомление, когато линкът за срещата е публикуван.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!