Участвай в онлайн презентация на тема вируси, бактерии и ваксини

Участвай в онлайн презентация на тема вируси, бактерии и ваксини

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е на 31 януари 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Д-р Ваня Евтимова се беше постарала изключително много за презентацията си. Освен богата на информация, тя беше и добре графически изготвена. Представена интересно за всяка възраст от 18 до 50г. Времето беше прецизно разпределено между представяне и въпроси. Беше готова да отговори на всеки възникнал въпрос. А също така се поли и хубава обратна връзка от слушателите. Беше се включила дама дори от Виена.

Какво?

Януари е посветен на темата за здравето в състезанието на TimeHeroes "Купата на героите".

Ето защо ще завършим месеца с презентация по актуални въпроси, засягащи вирусите, бактериите и ваксините, с изключителния доктор Ваня Евтимова.

Тя е специалист по имунология, хомеопатия и вирусология. Завършва образованието си по медицина във ВМИ, Варна. След това работи по разпределение като участъков лекар в детско отделение на ОБ, гр. Силистра и като участъков лекар в Добруджа.

По-късно започва работа като завеждащ лаборатория по ентеровирусни инфекции в РИОКОЗ, Варна. С конкурс преминава на преподавателска длъжност в катедра по микробиология и вирусология при ВМИ, Варна. Разкрива лаборатория по психоневроимунология към катедра по психиатрия, а след няколко години преминава на длъжност главен асистент в катедра психиатрия при ВМИ, София.

Работи в областта на невроимунологията при пациенти с дегенеративни неврологични и психични заболявания. В последните години е специалист на свободна практика.

Кога?

На 31.01 в 14:30 ч. следобед.

Къде?

В платформата Zoom с връзка и ID 819 7754 6681.

Нужна екипировка?

Компютър/телефон/таблет и добро настроение!

Защо?

Целта е хората да си обогатят познанията в областта, която, за жалост, е голяма част от живота ни в момента.


Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Всеки може да участва като играе в онлайн въпросникът ни!

Линк към Facebook събитието

Линк към Zoom срещата с ID 819 7754 6681


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!