Участвай в направата на хранилки за птици

Участвай в направата на хранилки за птици

Клуб "Добросторници", СУ "Неофит Бозвели", Варна
Мисията е от 23 December 2022 до 13 January 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

И тази мисия приключи успешно!

Изработени бяха 7 хранилки и къщички за птички, водени от грижата за малките ни приятели, които остават при нас през зимата. Поздравления за най-новите герои в Клуба - децата от подготвителна група "Теменужка" и техните учители - Й. Димова и Дж. Камарадова, които неотлъчно подкрепяха нашите мисии от самото начало и първи приключиха мисията! С много ентусиазъм и творческо вдъхновение изработиха и украсиха къщичките-хранилки, които с помощта на чичо Пламен бяха монтирани на дръвчетата във вътрешния училищен двор, след което бяха заредени със семена от слънчоглед! Лошото време не пречи да сториш добро!

Какво?

Идеята за това е от предложените мисии за месеца. Решихме, че трябва да се погрижим за птичките, които не са успели да отлетят на юг. С помощта на  родителите ни, ще изработим хранилки през ваканцията и след празниците ще ги монтираме в училищния двор.

Кога?

23.12.2022 - 13.01.2023г.

Къде?

Място: училищния двор/ за монтирането/

за изработването/ у дома/

Нужна екипировка?

Не е необходима екипировка

Защо?

В тази мисия родителите си включи

хранилка за птичките изработи,

и в училищния двор монтирай ти!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Да организират подобна мисия.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!