Участвай в кампанията "Походът на книгите"

Участвай в кампанията "Походът на книгите"

Клуб "Библиотека на доброто", ОУ "Добри Чинтулов", Варна
Мисията е на 18 April 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 18 април доброволците от клуб "Библиотека на доброто" се включиха в "Походът на книгите. Известни хора четат на децата." Учениците се срещнаха с Веселин Диманов- режисьор и сценарист на най-успешния български документален филм "Моралът е доброто". Режисьорът прочете откъси от любимите си автори: Антоан дьо Сент-Екзюпери, Оскар Уайлд и Михаел Енде. Разказа им повече за своята професия и как се прави документален филм.

Какво?

Доброволците от клуб "Библиотека на доброто" ще се включат в кампанията "Походът на книгите. Известни българи четат на деца". Учениците ще се срещнат в Веселин Диманов - режисьор и сценарист на  документалния филм "Моралът е доброто". Той ще прочете откъси от любимите си книги.

Кога?

18.04. от 16:00 ч. до 17:00 ч.

Къде?

В ОУ "Добри Чинтулов".

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Целта на кампанията е да повиши интереса към четенето на книги сред децата и юношите, както и да информира обществото като цяло по отношение на темата за грамотността сред най-малките.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Инфомация може да намерите на място в училищната библиотека или на имейл: bibliochintulov@abv.bg

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!