Участвай в кампания на "Невидими животни" и разпространи брошури и стикери под мотото "Небе, а не решетки!"

Участвай в кампания на "Невидими животни" и разпространи брошури и стикери под мотото "Небе, а не решетки!"

Клуб "Героите на Йовков", СУ "Йордан Йовков", Тервел
Мисията е от 1 December 2023 до 9 December 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Завърши мисията ни "Небе , а не решетки", посветена на зачитане правото на домашните животни да се отглеждат свободно, а не в клетки.  Обяснявахме на съученици, учители и служители в някои учреждения за какво се борим. Сложихме стикери в някои класни стаи в училище. Специално разпространихме 50 бр. брошури. Снимахме се с директорите на училището г-жа Стоянова и г-жа Илиева, както и с г-жа Теодора Петкова-директор на Регионално депо по управление ан отпадъците в с. Стожер.

Какво?

Разбрахме от интернет за кампанията "Небе, а не решетки! и се свързахме с организацията "Невидимите животни".  Хората ни изпратиха брошури и стикери, колкото заявихме. Смятаме да информираме хората от различни фирми и обществени организации, отговорни лица на ръководни длъжности за правата на животните да се движат, да се грижат за малките си и да изпълняват естественото си поведение.

Кога?

Разпространение на брошурите и стикерите от 30.11.2023 година  до 09.12.2023 г.

Къде?

Средно училище "Йордан Йовков" гр. Тервел

Нужна екипировка?

Не

Защо?

Ако обичате животните, ако смятате, че те също изпитват чувства и се нуждаят от свобода и социализиране, ако сте против убийството на животни само заради кожата им, участвайте в кампанията "Небе, а не решетки"!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Да се свържат с Дамянка Иванова на имейл dama_2@abv.bg

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!