Участвай в кампания "Капачки за бъдеще"

Участвай в кампания "Капачки за бъдеще"

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е от 15 April 2024 до 16 April 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Щастливи сме от поредната си инициатива "Капачки за бъдеще". С мисъл и отношение към опазване на планетата, и в подкрепа на каузата, учениците от клуб "Ангелски сърца" за поредна година взеха участие в кампанията. Инициативата е популярна сред гимназистите и те отговорно събират пластмасовите капачки в обособените за това места в училището. Средствата от рециклирането на донесените капачки ще бъдат насочени към неонатологични отделния в цялата страна.

Какво?

За пореден път СУ" Николай Катранов" се включва в инициативата “Капачки за бъдеще”. В следващите два дни героите от клуб "Ангелски сърца" ще сортират събраните капачки в чували и пластмасови туби, които ще бъдат предадени към доброволец, който ще ги закара в София. Средствата ще бъдат насочени отново към неонатологични отделения в цялата страна.

Кога?

На 15 и 16 април, 2024 година.

Къде?

Има организиран транспорт.

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Ние не сме нито фирма, нито организация! Ние сме просто доброволчески клуб "Ангелски сърца" и искаме  да помагаме на колкото се може повече хора в нужда.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

На информационното табло на клуба и при координаторите!

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!