Участвай в кампания "Дигитални уроци" и помогни на всички свои съученици да си припомнят изпуснатия материал

Участвай в кампания "Дигитални уроци" и помогни на всички свои съученици да си припомнят изпуснатия материал

Клуб "Палави герои", ОУ "Св. Климент Охридски", Попово
Мисията е от 1 April 2024 до 30 April 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Кампанията "Дигитални уроци" от учениците на клуб "Палави герои"! 📚

👩‍🏫 Знаем, че ученето е по-лесно и забавно, когато си помагаме взаимно. Затова учениците от 5б клас вдъхновиха с колективна мисия - да съберат всички свои презентации от годините по всички предмети и да ги споделят със своите съученици и всички желаещи!

📂🔍 Сега всички тези ценни материали са събрани на едно място - нашия уебсайт! Благодарение на г-жа Нели Цонева, презентациите са лесно достъпни за всеки, който посети страницата ни.

🌟📝 Независимо дали имате нужда от помощ с математика, история, или друг предмет, в нашата колекция ще откриете нещо, което ще ви помогне да разберете и запомните материала по-лесно!

🚀💡 Вярваме, че споделянето на знания е ключът към успешното учене! Посетете нашия сайт и се възползвайте от "Дигиталните уроци" на нашите предани ученици!

Какво?

Цел: Споделяне на знания и помощ помежду си за по-лесното учене и разбиране на учебния материал.

🔍 Задачи:

  • Събиране на материали: Всеки ученик от клуб "Палави герои" събира всички свои презентации и материали от годините по всички предмети.
  • Предаване на материалите: Учениците предават своите презентации на г-жа Нели Цонева, която ги качва в сайта на училището.
  • Споделяне: След като презентациите са качени в сайта, учениците споделят информацията със своите съученици и с всички, които имат интерес и нужда от допълнителни учебни материали.

Кога?

През целия месец април.

Къде?

ОУ "Св. Климент Охридски".

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Чрез споделянето на материали и знания, учениците създават общност, където взаимопомощта и ученето се превръщат в забавно и вдъхновяващо преживяване.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Н. Цонева

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!