Участвай в изработването на мартенички за най-малките герои

Участвай в изработването на мартенички за най-малките герои

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 февруари 2021 до 22 февруари 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Вдъхновени от инициативата" Направи мартенички за най-малките герои" на фондация "Нашите недоносени деца" решихме да се включим и ние. Заедно с нашите сръчни ръце, с малко въображение и много любов успяхме да изработим и подготвим и нашите мартенички.  Направени от детските ръце и със сърце,се надяваме да донесат много радост на всички, до които достигнат.

Какво?

Нека подкрепим Фондация "Нашите недоносени деца"  като се включим в  инициативата "Направи мартенички за най-малките герои". За да се помогнеш и ти, трябват само сръчни ръце, малко материали за работа и любов. 

Кога?

от 01.02 до 22.02.2021г.

Къде?

Всеки, който желае може да изработи  мартеничики и да ги предаде в класната стая на 3.б или 4.б клас. Всички събрани мартенички ще бъдат изпратени към организаторите и чрез тях ще достигнат до семействата и малките герои.

Нужна екипировка?

Трябват само сръчни ръце, малко материали за работа, въображение  и любов. 

Защо?

Всеки родител на недоносено бебе, което е в неонатологично отделение, има нужда от подкрепа. С този малък, но значим жест ще покажем на семействата, че мислим за тях, а така ще им вдъхнем и кураж.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

 За повече информация може да се свържете с Ася Найденова и Цветанка Лазарова.

Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!