Участвай в инициативата"Ям стълби за закуска" по повод Деня без асансьори

Участвай в инициативата"Ям стълби за закуска" по повод Деня без асансьори

Клуб "Добросторници", СУ "Неофит Бозвели", Варна
Мисията е от 25 April 2023 до 27 April 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

#ЯмСтълбиЗаЗакуска 🏃‍♀️🤸‍♀️🏃‍♂️ Ето ги и нашите герои, които приеха предизвикателството да участват в инициативата на #БГБъдиАктивен Международен ден без асансьори #NoElevatorsDay2023. Под формата на щафетно състезание с екологична насоченост, двата отбора препускаха по стълбите от I- етаж до IV- етаж и обратно с материали за рециклиране, които изхвърляха в кошовете за разделно събиране ♻️♻️♻️. Под зоркото око на г-н Мирослав Марков, г-жа Светлана Панайотова и г-жа Eлица Бъчварова,  4 етажа стълби и много ентусиазъм заредиха децата за още много спортни приключения 👍👍👍 Поздравления на всички участвали 🙂🙂🙂 #Добросторници #МястоЕзерец

Какво?

По покана на Сдружение "БГ Бъди Активен", решихме да се включим в предизвикателството "Ям стълби за закуска". Ще научим какви са ползите от физическата активност за здравето и ще организираме щафетни игри, използвайки стълбите с помощта на господин Мирослав Марков - учител по ФВС.

Кога?

25.04.- 27.04.

Къде?

Ще се проведе в училище.

Нужна екипировка?

Всичко необходимо е осигурено. Важно е участниците да имат желание да научат нещо полезно и да се включат в щафетата с хъс за победа.

Защо?

Що е ден без асансьори научи и в щафета се включи.

Ползите от физическата активност за здравето разбери 

и сред приятелите си разпространи!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с г-жа Бъчварова и г-н Марков.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!