Участвай в инициативата "Най-дългата рисунка" по повод Деня на Земята

Участвай в инициативата "Най-дългата рисунка" по повод Деня на Земята

Клуб "Измирлиевчета", СУ "Георги Измирлиев", Горна Оряховица
Мисията е на 20 April 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

 В навечерието на Световния ден на Земята се спази дългогодишната инициатива върху белия лист ученици да оставят своите послания за опазване на планетата. Тези послания са и своеобразно обещание от страна на измирлиевчетата, че ще се грижат за общия ни дом. За участието си учениците от 3 в клас получиха грамоти и растение, за което децата да се грижат в класната стая.Отбелязването на Международния ден на Земята се организира за поредна година от Младежки дом, с подкрепата на Община Горна Оряховица.

Какво?

Ще участваме в „Най-дългата рисунка“ на тема „Ако бях планетата Земя …“ организирана от Центъра за подкрепа за личностно развитие!

Кога?

20.04.22 г. от 16 часа  

Къде?

Пред сградата на Младежкия дом 

Нужна екипировка?

Цветни моливи, флумастри.

Защо?

Време е за смели, креативни и иновативни решения.  Всеки отделен човек също има реално влияние и сила като  член на общност в името на промяната. Светът се нуждае от нас и нашите действия. Има толкова много неща, които всеки може да направи, за да защити и помогне за възстановяването на планетата.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с К. Енчева

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!