Участвай в инициативата на Училищния парламент по случай 8-ми март

Участвай в инициативата на Училищния парламент по случай 8-ми март

Клуб "Усмивка", СУ "Васил Левски", Вълчи дол
Мисията е от 6 March 2023 до 8 March 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Всичко запланувано от организаторите беше осъществено по блестящ начин. В следобедните часове на предходния ден беше поставено информационното табло, украсено подобаващо с балони и лилави панделки. и окачен надписът "Честит 8 -ми март!". Детелините, които раздадоха на всички учителки също бяха украсени с лилави панделки. И това не е случайно. Защото лилавият цвят има историческа асоциация с движението за овластяване на жените. Той е символ на справедливостта и достойнството – две важни цели, които Международният ден на жените цели да постигне за всички, като тях във всички части на света. Той е официалният цвят за Международния ден на жената. В добавка към всичко това имаше и музикален поздрав към всички празнуващи на този ден. Много мил, приятен и зареждащ жест на учениците от Училищния парламент. Благодарим ви!


Какво?

Този път идеята не е на клуб "Усмивка". Идеята е на Училищен парламент с ръководител г-жа Цв. Тончева. Но публикуваме инициативата, защото е много красива, полезна и в нейното осъществяване отново са включени доброволците от нашия клуб. Изготвяне на информационно табло, поздравителен надпис, украсен с балони и изработване на детелини с лилава панделка за всяка жена-учител в колектива - това са идеите Училищния парламент. Предстои тяхното изработване и поставяне в коридора на втория етаж на блок Б, точно пред учителската стая. А детелините ще бъдат раздадени в празничния ден - 8-ми март.

Кога?

8-ми март - в междучасията.

Къде?

В училище.

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Осми март е един от малкото празнични дни, в които можем да поздравим и изненадаме мило нашите учителки, да ги накараме да се почувстват добре в този ден, който въпреки, че е празничен си е един напълно нормален работен ден с всички проблеми, тревоги и усилия в учебните часове, които полагат те. Затова да го направим заедно, ако не с цвете или участие в инициативата, то поне с много усмивки и хубави пожелания, които да отправим към тях.                           

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Цветанка Тончева - ръководител на Училищния парламент

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!