Участвай в информационна среща с Инър Уийл клуб, гр. Свищов

Участвай в информационна среща с Инър Уийл клуб, гр. Свищов

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е на 16 May 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Почти на финала на престоя на Националната пътуваща изложба „100 години Инър Уийл“ в гр. Свищов нейни посетители бяха добротворци от клуб „ Ангелски сърца“ към СУ „ Николай Катранов“.

В изключително зареждаща, непринудена и позитивна обстановка дамите от Инър Уийл клуб Свищов разказаха на малките благодетели за историята на организацията, мисията и дейността й, начина на функциониране на клуба, реализираните проекти и каузи. Те споделиха с бъдещите им последователи в благородните мисии, че най-важното е да даряваш с любов и чисто сърце, че няма малко добро, доброто винаги е голямо, когато достига до тези, които имат нужда от него и че всичко това е още по-силно и велико, когато се прави под знака на приятелството!

Дамите запознаха децата с реализираните от клуба по-значими проекти и каузи през годините, разказаха им за националните проекти „ Антидрога“ и „ Дарявай, докато четеш“, които силно ги заинтригуваха. Децата разгледаха изложбата с присъщото им любопитство и искрен интерес, задаваха много въпроси, свързани с организацията и дейността на клуба в Свищов. Героите споделиха за вече осъществените от тях каузи, както и предстоящи такива. 

Дамите от Инър Уийл клуб Свищов, децата и ръководителите им от клуб  "Ангелски сърца“ поставиха началото ново приятелство, обещаха си скоро отново да се срещнат, както и да си съдействат занапред в добротворчеството!

Какво?

Макар и два месеца по-късно, героите от клуб „Ангелски сърца“ заедно със своите координатори успяха да осъществят включване в мартенската мисия: „Мобилизирай клуба в подкрепа на женските права. Още през март влязохме в контакт с невероятните дами от Инър Уийл клуб Свищов, но възпрепятствани от различни фактори не успяхме тогава да осъществим среща, но ето, че днес на 16 май осъществихме това ново ценно приятелство! Дамите от Инър Уийл клуб Свищов ни поканиха на Националната пътуваща изложба „100 години Инър Уийл“ в Художествена галерия „Николай Павлович“ – гр. Свищов, където да разгледаме изложбата им. По време на посещението си те ни разказаха за историята на организацията, мисията и дейността й, начина на функциониране на клуба, реализираните проекти и каузи. Ние от своя страна разказахме за най-мащабното ученическо доброволческо състезание „Купата на героите“, инициирано от „TimeHeroes“ - най-голямата платформа за доброволчество в България и за дейността на нашият клуб. В разказа си ще споделим още много любопитни и интересни неща! Една вълнуваща и зареждаща среща!

Кога?

На 16 май от 14.00 - 16.00 ч.

Къде?

В Художествена галерия "Николай Павлович" - гр. Свищов! Не е необходим транспорт, тъй като галерията се намира в близост до учебното заведение и е необходим само маршрутен лист.

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Няма нужда от мотивация, щом става въпрос за доброволчество, за поредно ново приятелство, една  мисия с голяма доза  позитивизъм и бъдещи срещи в реализирането на  добротворечство. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

На информационното табло на клуба.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!