Участвай в дискусия и научи повече за видовото разнообразие на река Дунав

Участвай в дискусия и научи повече за видовото разнообразие на река Дунав

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е на 24 January 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 24 януари 2023 г. в Актовата зала на училището се проведе първата среща и стартира първата мисия на създадения от учениците и учителите доброволчески клуб „Ангелски сърца“. Тя е в синхрон с обявената януарска мисия в платформата „TimeHeroes“ - „В едно с природата“. На срещата ученици и учители, и  представителя на ЦМЕДТ АМАЛИПЕ г-жа Десислава Янкова (образователен медиатор в СУ "Николай Катранов), запозна присъстващите с биоразнообразието на река Дунав и екологичните проблеми на реката. Беше дискутирано как всеки може да допринесе за опазването на околната среда. Героите бяха запознати  с еко проблемите на река Дунав и се  предложиха идеи за екологични мероприятия. Героите в клуб „Ангелски сърца“ са в пълна готовност да доброволстват и да бъдат личен пример за съучениците си и за децата от Свищов. 

Какво?

Във връзка с поставената януарска тема "В едно с природата" доброволческият клуб "Ангелски сърца" към СУ "Николай Катранов", Свищов, ще проведе  дискусия за видовото разнообразие на река Дунав и неговото опазване.

Кога?

24 януари 2023 г., от 14.00 часа, в Актовата зала на СУ "Николай Катранов" - Свищов.

Къде?

 В Актова зала на училището.

Нужна екипировка?

Мултимедия, микрофон и табла.

Защо?

Град Свищов е разположен на река Дунав и опазването на биоразнообразието на реката е грижа на всеки гражданин, в това число и на нашите млади доброволци. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

 Ще бъдат поканени всички ученици в предстоящата дискусия по повод януарската тема "В едно с природата".

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!