Участвай в Ден на ученическото самоуправление

Участвай в Ден на ученическото самоуправление

Клуб "Добросторници", СУ "Неофит Бозвели", Варна
Мисията е от 5 May 2023 до 9 May 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

ДЕН НА УЧЕНИЧЕСКОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ

На 09.05.2023г. в СУ „Неофит Бозвели“ се проведе Ден на ученическото самоуправление. Над 50 ученика от V до XII клас заеха местата на своите директори, учители, други специалисти и помощен персонал. С голям ентусиазъм, усмивки и отговорност, водени от насоките на училищния екип, те допринесоха за утвърждаване на позитивния климат в училище, общуването и подкрепата между ученици на различна възраст. 

Фани Ю.: "Преди да заемем съответните длъжности в училище, всеки от желаещите трябваше да прояви лична отговорност и да се свърже със съответния учител за насоки. Радвам се, че избрах да участвам в това предизвикателство, защото разбрах колко отговорно е да работиш с деца. Бях помощник възпитател в подготвителна група "Маргаритка" в Детския център в училище. Помагах в подготовката на тържеството по случай изпращането на малчуганите, след което рисувахме и се забавлявахме с различни игри. Денят бе изпълнен с усмивки и удовлетворение! "

Даяна В : "Аз избрах да заема мястото на директора в училище, защото исках да разбера какво прави той. Оказа се, че да си директор е много отговорна позиция. Беше ми поверена само част от многото отговорности, а именно контролът по спазването на Правилника в училище - униформи, закъснения, дежурства и др."

Кристиана Хр.: " В нашия клас имаше заместници на учителите по БЕЛ и ФВС.  Странно, но интересно беше момиче от украински произход да преподава български език,  но то се справи чудесно. Следващата година и аз ще участвам в това предизвикателство като учител, за да разбера какво е да обучаваш. "
Какво?

На 9 май в СУ "Неофит Бозвели" ще бъде отбелязан Ден на ученическото самоуправление. Желаещите да се включат в това предизвикателство ще заемат различни длъжности, ще изпълняват съответните задължения и произтичащите отговорности и ще усетят какво е да си учител, директор или хигиенист.Кога?

Ще се проведе на 9 май.

Къде?

В СУ "Неофит Бозвели".

Нужна екипировка?

Необходимо е да проявят лична ангажираност и да се свържат със съответния учител за насоки.

Защо?

Какво е да работиш в училище разбери и в тази интересна мисия се включи! 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Да се свържат с педагогическия съветник в училище.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!