Участвай в “Ден на розовата фланелка”

Участвай в “Ден на розовата фланелка”

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е на 22 February 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

При подготовка за отбелязване Деня на розовата фланелка  от клуб „Ангелски сърца“, нашите герои-доброволци, направиха голям макет - розова тениска, която сложиха във фоайето на училището, направиха малки стикери с надслов, които подариха на всички ученици в училище! Пуснаха розови балони към небето с послания – „Не на лошото, да на доброто”, „Доброто ще победи”. Изготвени бяха презентации от доброволците, чието излъчване беше през целия ден на монитора в училище. Днес всички те бяха съпричастни с темата, облечени бяха  в  розово, за да изразят своята позиция. По този начин те  превърнаха инициативата в Розов празник за СУ „Николай Катранов“ и за град Свищов! Подредиха се във формата на сърце и хванати за ръце, за да покажат своята съпричастност към кампанията. Освен героите от клубът в мероприятието се включиха всички ученици от 5-8 клас - 200 ученика.


Какво?

Тази дата ни напомня, че тормоз в училище съществува и ни провокира да помислим как да му се противопоставяме всеки ден. Учениците от клуб "Ангелски сърца" имат намерение да превърнат инициативата в розов празник! Ще бъдат раздадени стикери с надслов „Не на тормоза!“ и пуснати балони с надписи. Всички мероприятия, свързани със Световни ден на  розовата фланелка ще бъдат заснети с дрон.Кога?

22 февруари 2023 г. от 8.00 до 16.00 ч.

Къде?

 В Актовата зала и в двора на училището.

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Смятаме, че  ние сме тези, които могат да променят живота към по-добро и че обединени срещу насилието и тормоза сме силата, която може да направи света по-добър.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

На информационното табло в училище има информация за мисията ни.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!