Участвай в благотворително печене на сладки

Участвай в благотворително печене на сладки

Клуб "Чавдарче 21", ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар
Мисията е на 12 December 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Следобедните часове на част от доброволците преминава в пекарна "Прованс", къде се включиха в инициативата на МКБППМН-с.Чавдар за печене на коледни сладки. Учениците замесиха ароматно тесто, от което направиха сладки в различна форма. Готовите изделия ще бъдат част от коледните подаръци за възрастните хора в неравностойно положение /жители на нашето село -Чавдар/.

Доброволците се включиха в тази дейност с истинско вълнение и желание да допринесат за една по- споделена Коледа на възрастните, които са сякаш забравени от обкръжаващия ги свят.

В навечерието на Святата нощ, доброволците съвместно с МКБППМН ще посетят домовете на 8 човека / в неравностойно положение/, за да им подарят коледни пакети /изпечените сладки, топъл шал и чаша за чай/.

Какво?

Ще се включим в инициативата на МКБППМН - с. Чавдар за благотворително печене на коледни сладки, които ще бъдат подарени на възрастни хора в неравностойно положение, жители на нашето село Чавдар.

Кога?

на 18.12 от 15:00 ч.

Къде?

В пекарна "Прованс".

Нужна екипировка?

Имаме всичко необходимо.

Защо?

Искаме да помогнем за направата коледни сладки, за да покажем нашата съпричастност към възрастните жители на село Чавдар.

Ще се включим в тази инициатива на МКБППМН , за да покажем на нашите съграждани, че не са забравени и сами.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Имаме всичко необходимо.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!