Участвай в арт работилница за благотворителен базар и помогни за създаването на класна стая на открито

Участвай в арт работилница за благотворителен базар и помогни за създаването на класна стая на открито

Клуб "Усмивка", СУ "Васил Левски", Вълчи дол
Мисията е на 16 October 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

По идея на г-жа Цветомила Василева на 16.10.2022 г. в къщичката на общината на стадион "Петко Сираков" се проведе арт-работилница за изработване на сувенири от есенни материали, предназначени за продажба на есенен базар, средствата от който ще се използват за създаване на стая на открито в СУ "Васил Левски". На поканата на г-жа Василева се отзоваха доброволките Илияна Йорданова от 5-ти клас и Анелия Десиславова от 10 клас. Заедно с координатора на клуба те се включиха в изработването на сувенири от шишарки, есенни листа, клонки и други материали, осигурени от организатора на арт-работилницата. Така взехме участие в благотворителен базар, посветен в осъществяването на голямата мечта на малките ученици - стая сред природата.

Какво?

Идеята е на г-жа Цветомила Василева - активен родител, общественик и организатор в града. На 18.10.2022 г. заедно с  г-жа Гергана Димитрова ще организират есенен базар в полза на СУ " Васил Левски". Спечелените средства ще се използват за създаване на класна стая на открито. Във връзка с това г-жа Василева покани доброволците от клуба да участват в арт-работилница за изработване на сувенири от есенни материали, която ще се проведе в една от къщите на стадион "Петко Сираков". 

Кога?

16.10.2022 г. от 15.00 до 17.00 часа.

Къде?

Вълчи дол, стадион "Петко Сираков".

Нужна екипировка?

Няма.

Защо?

Класна стая на открито - мечтата на малките ученици. Да учат сред природата, на чист въздух, на фона на песента на птичките. Идеята е прегърната от две активни дами в града, които за втори път организират благотворителен базар. Да им помогнем и осъществим голямата мечта на малките ученици!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Мария П. - координатор на marmihpet@abv.bg

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!